Από το 1930 η εταιρεία OBAKIMIAN δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων προσφέροντας μεγάλη ποικιλία και άριστη ποιότητα . 
 
Το 1989 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στον Ασπρόπυργο Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και από τότε αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας ξηρών καρπών. 
 
Ο τομέας παραγωγής και αποθήκευσης της επιχείρησης  είναι πλήρως εξοπλισμένος, με ψυκτικούς θαλάμους , σύγχρονα ψηστικά και ζυγιστικά μηχανήματα, που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της εποχής και είναι πιστοποιημένα κατά  ISO22000. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα  και τη διαθεσιμότητα  των προϊόντων μας κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.
 
Η ΟΒΑΚΙΜΙΑΝ ΑΒΕΕ είναι πλήρως καθετοποιημένη .Αγοράζει τα ελληνικά προϊόντα από τους έλληνες παραγωγούς  και εισάγει τα ξένα προϊόντα από τον τόπο προέλευσής τους. Στη συνέχεια τα επεξεργάζεται, τα συσκευάζει και τα διανέμει στους πελάτες με τα δικά της μέσα.
 
Κατά τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο του ξηρού καρπού έχουμε καταφέρει να κτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας και να προσφέρουμε σταθερά ,ποιοτικά προϊόντα  στην εγχώρια αγορά και στο εξωτερικό.

 

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ: 

92 χρόνια εμπειρίας στον ξηρό καρπό.

Την καλύτερη ποιότητα σε προσιτές τιμές και διαθεσιμότητα κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.

'Aμεση εξυπηρέτηση. Το προσωπικό μας  είναι κάθε μέρα στη διάθεσή σας , Δευτέρα -Παρασκευή 8.00-16.00.Οι διανομές γίνονται καθημερινά από τα δικά μας αυτοκίνητα ή με συνεργαζόμενα πρακτορεία για την επαρχία και το εξωτερικό.

Αξεπέραστη νοστιμιά και φρεσκάδα καθώς τα ειδικά κατασκευασμένα για ξηρούς καρπούς ψηστικά μηχανήματά  μας ψήνουν καθημερινά τα προϊόντα σας. 

Μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών, νωπών και επεξεργασμένων σε συσκευασίες χονδρικής (χύμα) και συσκευασίες λιανικής  προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών μας. 

 

Μέλος του:

  
    
     ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ  
 
Πιστοποιημένη κατά ISO22000: